Zoek

Bol & Sanders, Amsterdam

Sanders Piano’s behoort tot één van de oudste pianospeciaalzaken van Amsterdam. Sinds 2012 is Sanders  één van de drie hoofdvestigingen van Bol Piano’s & Vleugels geworden onder de naam Bol & Sanders. Het bedrijf is volledig gerenoveerd en er is een groot gedeelte aangebouwd. U kunt nu in het hart van Amsterdam de meest prachtige nieuwe  piano’s en vleugels kopen, waaronder de topmerken Bösendorfer, Steingraeber & Söhne, C. Bechstein, Bechstein Premium, W. Hoffmann, G. Steinberg en Perzina. Tevens zijn er verschillende occasion instrumenten te koop van bekende merken als Yamaha en Kawai en de Duitse gerenommeerde merken.

Silent piano’s bij Bol & Sanders

Wij bieden diverse moderne Silent systemen aan voor zowel piano als vleugel. Met een ingebouwd Silent systeem heeft u naast de akoestische ook de digitale voordelen van een piano: binnen een handomdraai veranderd u uw akoestische piano in een digitale piano, die via een hoofdtelefoon of geluidboxen is te beluisteren. In elk instrument met 88 toetsen is een Silent systeem in te bouwen. Vraag naar de mogelijkheden of informeer naar ons assortiment Silent piano's en vleugels.

Reparatie

Een ander belangrijk facet van ons bedrijf is de reparatie- en restauratieafdeling. De instrumenten zijn hier in vakbekwame handen. Ook voor het stemmen en klein onderhoud staan wij tot uw dienst.