Zoek

Zimmermann piano’s en vleugels zijn bij Bol in ruime mate vertegenwoordigd. Wij hebben het grootste assortiment C. Bechstein, Bechstein Premium, W. Hoffmann en Zimmermann piano's en vleugels van Europa, uw Zimmermann piano kopen doet u bij Bol piano's en vleugels.

Het is ook mogelijk dat u wel gewoon zeker bent over de aanschaf van uw nieuwe piano of vleugel, dan kunt u bij Bol piano's en vleugels uw 
Zimmermann piano huren.

Meer weten?

Brochure aanvragen
Zimmermann werd opgericht in 1884 te Leipzig. Evenals W. Hoffmann werd ook het bekende merk Zimmermann in 1992 door Bechstein overgenomen.

Instrumenten

Zimmermann piano's en vleugels zijn ontworpen door C. Bechstein voor mensen, die kennis willen maken met de wereld van de piano zonder in te willen boeten aan kwaliteit. Zimmermann piano's zijn een nieuwe standaard voor beginners piano's tegen verrassende betaalbare prijzen. Alle Zimmermann instrumenten zijn gemaakt naar de specificaties van Bechsteins R & D centrum, die ook verantwoordelijk zijn voor de productie van alle andere Bechstein producten, zoals C. Bechstein, Bechstein Premium en W. Hoffmann. Zimmermann piano's en vleugels zijn betrouwbare instrumenten, die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. De prettige aanslag, de rijke warme klank in combinatie met het tijdloze design maken de Zimmermann piano's het ideale instrument om het prachtige pianorepertoire te leren ontdekken.

Zimmermann en Silent-systemen

Bol Piano's en vleugels heeft een groot assortiment aan silent-systemen. Deze universele silent-systemen kunnen in elke willekeurige piano worden ingebouwd.

Een silent-systeem maakt het mogelijk om met een handomdraai van een akoestische piano naar een digitale piano om te schakelen. Hierdoor kunt u met de koptelefoon ongestoord genieten van uw eigen pianospel, zonder dat u uw omgeving stoort. Buiten de voordelen van de koptelefoonfunctie heeft het silent-systeem nog meer voordelen.

Door middel van een intern geheugen in het silent-systeem is het mogelijk om je eigen/nieuwe pianospel op te nemen. De silent-systemen zijn in de meeste gevallen voorzien van een midi of usb-aansluiting. Hierdoor kunt u eenvoudig het silent-systeem aansluiten op een computer, waardoor u een onbeperkt aantal geluiden kunt aansturen. Een silent-systeem heeft naast extra pianogeluiden en andere geluiden, zoals electrische piano, clavecimbel etc. ook een metronoomfunctie.

Door de mogelijkheden om van een normale piano naar de silent-functie te schakelen, zult u zien dat u veel vaker piano zult spelen en dat uw spelniveau met grote sprongen vooruit gaat.

 

Onze Zimmermann piano's en vleugels

Zimmermann S2
Zimmermann S2

€ 4.490,00

Zimmermann S6
Zimmermann S6

€ 5.090,00