Zoek

Actie: Silent Systeem actie cadeau

Bij Bol Piano's ontvangt u nu tijdelijk bij aankoop van iedere piano een BOLAN Silent Systeem ter waarde van €1.290 cadeau.

Dit geweldige systeem stelt u in staat om in alle rust op elk gewenst moment uw piano te bespelen zonder dat een ander daar hinder van ondervindt. Wanneer u uw piano bespeelt hoort alleen u de klanten die uw piano produceert. Ideaal wanneer u wilt oefenen of wanneer u uw huisgenoten niet wilt storen, alleen u hoort uw pianomuziek met een koptelefoon op. Rustig voor uw omgeving en een perfecte geluidskwaliteit voor uzelf.

De actie is geldig tot en met 31 mei 2018 en van toepassing op aankoop van elke piano.

Gratis Bolan Silent Systeem
Het silent systeem wordt ingebouwd in uw piano. Het systeem zorgt ervoor dat uw piano zelf geen geluid meer produceert. Dit zonder compromissen voor de kwaliteit en de waarde van uw instrument. Het elektronische systeem van BOLAN neemt het klavier over en stuurt de signalen via het BOLAN systeem naar de koptelefoon.
Bolan Silent Systeem
Bolan Silent Systeem


Aanbiedingen zijn uitgesloten van deze actie.
Het betreft de BOLAN Interactive Silent, het BOLAN Premium-systeem is tegen bijbetaling van €990 (normaal €1.990) ook in te bouwen in uw aangeschafte piano. Neem hiervoor contact met ons op.