Zoek

Diensten

Diensten

Bij Bol Piano’s kunt u, naast het aanschaffen van een instrument, terecht voor een aantal aanvullende diensten zoals stemmen, taxaties, proefplaatsingen, reparaties en restauraties.

Stemmen

Om uw kostbare instrument in goede conditie te houden is het aan te raden om deze minimaal 2x per jaar te laten stemmen. Bol beschikt over een uitgebreid netwerk van stemmers/technici door heel Nederland. Dus waar u ook woont, er is altijd een gekwalificeerde stemmer bij u in de regio.

Restauratie en revisie

Bol Piano's het adres voor deskundig onderhoud, reparatie en restauratie van uw instrument. Of het nu om een volledige restauratie gaat of een kleine reparatie, er staan vakbekwame technici en een Klavierbaumeister voor u klaar om uw instrument weer goed op orde te brengen of als nieuw te maken. Ons personeel wordt continu bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op piano-technisch gebied. Deze opleidingen worden verzorgd door de meest gerenommeerde pianobouwers zoals Bösendorfer, C. Bechstein en Steingraeber & Söhne.

Transport & verhuizing

Naast het inzetten van onze eigen transportdienst, werken wij samen met andere gekwalificeerde pianotransporteurs in binnen- en buitenland.

Piano of vleugel huren

Bij Bol Piano's kunt u ook voor evenementen een piano of vleugel huren voor een bepaalde periode.