Zoek

C. Bechstein L-167

€ 65.900
€ 65.900,00

Huren v.a. € 1.320,00 per maand
Ik wil huren
Ook buiten openingstijden bent u welkom

Verkrijgbaar bij onderstaande vestigingen
Daarom Bol Piano’s
(alleen geldig bij akoestische piano's en vleugels)
  • Gratis levering
  • 5 jaar garantie
  • Inruil garantie
  • Gratis stembeurt
  • Gratis zitbank

Informatie en specificaties

Lengte (cm) 167
Breedte (cm) 153
Merk C. Bechstein
Kleur Zwart hoogglans

C. Bechstein L 167Het meesterstuk

De C. Bechstein L167 heeft altijd al bekend gestaan als de beste vleugel van de wereld in de categorie kleine vleugels. C. Bechstein vleugel L167: een vleugel in de ‘meesterstuk’ serie. Een professionele vleugel in een compact formaat. Ondanks de relatief kleine maat, is het mogelijk om op deze vleugel iedere soort muziek op voortreffelijke wijze uit te voeren.

Alle speciale kenmerken van de grotere modelleen zijn proportioneel toegepast, zelfs de Duplex Scala. Het plezierige toucher gaat samen met een gevoelige, sensationele klankresonantie. Wereldwijd zeggen kenners van deze vleugel dat hij de mooiste en meest professionele klank heeft vergeleken met andere kleine eersteklas modellen. De C. Bechstein L 167 vleugel heeft, net zoals zijn broers, een lange traditie. De laatste jaren heeft alleen C. Bechstein zich de luxe gepermitteerd om de gouden tijden van de pianomuziek in klank en op het gebied van pianobouw weer tot leven te brengen. De Duitse pianofabriek maakt het mogelijk om van elk van deze vleugels een ‘persoonlijkheid’ te maken op het gebied van klank. Hier klinkt betoverende muziek die al generaties grote musici heeft bekoord. Bechstein verenigt traditie met de eisen van hedendaagse pianisten.


Dirigenten zijn lyrisch over de comeback van de grote vleugelklank. Pianisten roemen de soepele, precise en sprankelende speelbaarheid van C. Bechstein’s meesterstuk vleugels. C. Bechstein vleugels worden gebouwd door Duitse pianobouw-elite. Jarenlang testen en onderzoeken heeft geleid tot het toepassen van de meest optimale materialen tot in de allerkleinste details. Laat u elke dag weer inspireren: C. Bechstein instrumenten zijn als balsem voor gehoor, hart, oog en hand.


Kenmerken

Professionele concertvleugel.
Breedte: 153 cm.
Lengte: 167 cm.
Gewicht: 318 kg.
Afwerking: Zwart hoogglans.
Kleuropties: Wit, noten, mahonie, kersen, elk in hoogglans en zijde leverbaar tegen meerprijs; speciale houtsoorten, ook in hoogglans en zijde tegen meerprijs leverbaar.