Zoek

C. Bechstein Academy B-228

€ 49.950
€ 49.950,00

Huren v.a. € 1.000,00 per maand
Ik wil huren
Ook buiten openingstijden bent u welkom

Verkrijgbaar bij onderstaande vestigingen
Daarom Bol Piano’s
(alleen geldig bij akoestische piano's en vleugels)
  • Gratis levering
  • 5 jaar garantie
  • Inruil garantie
  • Gratis stembeurt
  • Gratis zitbank

Informatie en specificaties

Lengte (cm) 228
Breedte (cm) 153
Merk C. Bechstein
Kleur Zwart hoogglans

Een bravoure-stuk

Wilt u uw droom, een Bechstein vleugel te bezitten, verwezenlijken? Het merk Bechstein Academy laat uw droom uitkomen. Met de Bechstein Academy B-228 vleugel, bij voorbeeld, krijgt u een instrument van concertkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bechstein Academy vleugels laten u moeiteloos over de toetsen zweven door het perfecte toetsenbord en het uitstekende mechaniek.

Hierdoor ervaart u de aantrekkingskracht van de Bechstein klank en elegantie, waarvan u aanvankelijk wellicht dacht dat ze onbereikbaar voor u waren.

Bechstein Academy staat garant voor authenticiteit. De Bechstein Academy B-228 vleugel, ontworpen in het C. Bechstein center voor research en development in Seifhennersdorf, Saksen, wordt gemaakt van kostbare materialen, passend in de traditie van Bechstein.
Het gebruik van de moderne CNC technologie maakt nauwgezette productie van de romp mogelijk. Zodra het mechaniek ingebouwd is komt het op vakmanschap aan, in het bijzonder als het instrument met de hand gestemd wordt. Het adequate productieproces maakt de schappelijke prijs mogelijk en deze geeft u net zoveel voldoening als de prachtig klinkende vleugel zelf. De Bechstein Academy B-228 kan uitgerust worden met het Vario Systeem dat het mogelijk maakt te spelen zonder de buren te storen.

Kenmerken:
Semi-concertvleugel geschikt voor kleine zalen en grote woonkamers
Breedte: 153 cm.
Lengte: 228 cm.
Gewicht: 418 kg.
Kleur/afwerking:
Zwart en wit hoogglans, noten en mahonie satijn en hoogglans. Speciale houtsoorten op bestelling.