Zoek

C. Bechstein Academy B-112 Modern

€ 11.990
€ 11.990,00

Huren v.a. € 240,00 per maand
Ik wil huren
Ook buiten openingstijden bent u welkom

Verkrijgbaar bij onderstaande vestigingen
Daarom Bol Piano’s
(alleen geldig bij akoestische piano's en vleugels)
  • Gratis levering
  • 5 jaar garantie
  • Inruil garantie
  • Gratis stembeurt
  • Gratis zitbank

Informatie en specificaties

Lengte (cm) 57
Breedte (cm) 149
Hoogte (cm) 112
Merk C. Bechstein
Kleur Zwart hoogglans

Eenheid in klank en vorm

Deze vernieuwde Bechstein Academy B-112 Modern  - werd ontworpen in Saksen door ontwerpers van ons unieke kenniscentrum. Bechstein, een moderne legende.


De Bechstein Academy B 112 is een sensatie op klankgebied! De opstap tot het hoogste niveau van de pianowereld van Bechstein. Deze piano maakt indruk met z’n weergaloze klank en z’n compacte, plezierige formaat. De Bechstein Premium B 112 heeft alle technische kwaliteiten van de reeds lang bestaande Bechstein traditie. De Bechstein Academy B112 piano is een blikvanger van ideale afmetingen. Hij is beslist de beste in de categorie compacte piano’s: je wordt meteen verliefd. De Bechstein Academy B112 is een feest voor muziekfijnproevers, verpakt in een modieus, maar toch tijdloos ontwerp.

De Bechstein Academy B 112 piano geeft op een niet-opdringerige manier de centrale plek in uw huis en in uw leven aan. Zo’n top-piano is het kenmerk voor goede smaak op muziekgebied, een ‘must-have’ voor de expert op interieurgebied en muzikale smaak. Bechstein integreert verschillende belangrijke onderdelen van eersteklas vleugels in de piano’s. Daardoor worden Bechstein piano’s, al vanaf het begin, beschouwd als superieur.

De Bechstein Academy serie combineert voortreffelijke kwaliteit met ‘goede waar voor het geld’. Gemaakt in Duitsland door C. Bechstein. Wilt u soms ook oefenen zonder dat iemand meeluistert? De Bechstein Academy B 112 piano wordt ook geleverd met het Vario Systeem, dat u in staat stelt dag en nacht te spelen zonder buren of huisgenoten te storen.

Kenmerken:

Bechstein Academy Piano B 112 Modern, superieure kwaliteit
Breedte: 149 cm.
Hoogte: 112.9 cm.
Diepte: 57.4 cm.
Gewicht: 230 kg.
Afwerking: Zwart hoogglans. Wit hoogglans tegen meerprijs leverbaar