Zoek

C. Bechstein 124 Classic

€ 19.990
€ 19.990,00

Huren v.a. € 400,00 per maand
Ik wil huren
Ook buiten openingstijden bent u welkom

Verkrijgbaar bij onderstaande vestigingen
Daarom Bol Piano’s
(alleen geldig bij akoestische piano's en vleugels)
  • Gratis levering
  • 5 jaar garantie
  • Inruil garantie
  • Gratis stembeurt
  • Gratis zitbank

Informatie en specificaties

Lengte (cm) 62
Breedte (cm) 152
Hoogte (cm) 124
Merk C. Bechstein
Kleur Zwart hoogglans

De partner voor het leven.C. Bechstein Classic 124 – een schitterende muzikale klassieker in vorm en klank. Unieke investering. Een muzikale partner voor het leven.

De C. Bechstein Classic 124 piano is een eersteklas staande piano, tijdloos vormgegeven. De strakke lijnen spreken mensen met goede smaak en met klasse aan, die een van nature fantastisch instrument weten te waarderen. De C. Bechstein Classic Piano 124 toont techniek en klank in een harmonieuze verbintenis. Deze piano laat de allerhoogste klankkwaliteit en een volmaakt mechaniek zien. Het vermaarde Franse muziektijdschrift “Diapason d’or” oordeelt: “overtuigend door de schitterende klank en aangenaam toucher. Krachtige bassen met diepte. Superieur, uitstekende algemene indruk.” De pure schoonheid van de C. Bechstein 124 piano is zelfbewust en verfijnd. C. Bechstein piano’s, spreken voor zichzelf als het gaat om muzikaal vakmanschap.


De keur aan degelijke componenten en het unieke vakmanschap van onze pianobouwers garanderen, ook voor toekomstige generaties, een muzikaal betrouwbare partner voor pianisten met hoge eisen. De C. Bechstein pianos worden vervaardigd door geschoolde medewerkers in een geavanceerd productieproces. De C. Bechstein Classic 124 piano geeft muziekliefhebbers een gevoel van luxe en ‘het goede leven’.
Inspireer uzelf en anderen tijdens uw dagelijkse spel – en studeren wordt plezier. Geef uzelf het beste. De C. Bechstein Classic 124 piano is verkrijgbaar met het C. Bechstein Vario System, dat het mogelijk maakt om stil te spelen, zonder dat anderen meehoren.

Kenmerken:

C. Bechstein upricht Classic 124 – klassiek staand
Breedte: 152 cm.
Hoogte: 124 cm.
Diepte: 62 cm.
Gewicht: 245 kg.
Kleur/afwerking: Zwart hoogglans.
Wit hoogglans, noten, mahonie, kersen, alle satijn- of hoogglans tegen meerprijs leverbaar.