Vestiging Bol & Van Urk te Krimpen a/d IJssel (Regio Rotterdam & Den haag)

Bol & Van Urk piano’s en vleugels - één van de grootste en oudste pianowinkels van Nederland - is nu gevestigd te Krimpen a/d IJssel. Prachtig gelegen in Zuid-Holland aan de rivier de IJssel, (onder de rook van Rotterdam/Den Haag) bieden onze toonzalen een zeer complete collectie aan nieuwe vleugels.  Van babyvleugel tot concertvleugel, alle topmerken (Bösendorfer, Steingraeber und Söhne, C. Bechstein, Bechstein Premium, W. Hoffmann, Gebr. Perzina en Gerh. Steinberg) onder één dak

             
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gerh. Steinberg
   
  Model: Kleur uitvoering: Voorraad Normale prijs Speciale prijs (inc. actiekorting)  
  150 Zwart Hoogglans € 7.990,00 € 6.590,00

  Gerh. Steinberg is een vleugel uit de Perzina fabriek met een geheel eigen ontwerp en klank. De piano's en vleugels van Gerh. Steinberg bieden u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

   

  Meer info
 2. /
   
  Model: Kleur uitvoering: Voorraad    
  GBT 152 Zwart Hoogglans € 11.990,00

  De leukste kleine vleugel die er is op de markt met nou juist al die eigenschappen die u slechts vindt bij de duurdere vleugels. Bijvoorbeeld: slow fall klavierdeksel, prachtige gefreesde randen, dubbele messing wielen en een duplex scale frame voor meer boventonen.

  Meer info
 3. Gebr. Perzina
   
  Model: Kleur uitvoering: Voorraad    

  Een heerlijke vleugel die werkelijk in elke living past. Een uniek instrument dat vanwege zijn uitstekende prijs voor iedereen toegankelijk is. Vraag ook naar onze aantrekkelijke huur/koop voorwaarden.

  Meer info
 4. Gebr. Perzina
   
  Model: Kleur uitvoering: Voorraad    

  Een veelverkochte vleugel. Dat kan ook niet anders want de Perzina vleugel biedt u het complete plaatje. Schitterend afgewerkt instrument tegen een superprijs.

  Meer info
 5. Gebr. Perzina
   
  Model: Kleur uitvoering: Voorraad    
  GBT 175 Bubinga Zwart Hoogglans € 17.990,00

  Fraaie Gebr. Perzina Jubileum vleugel afgewerkt met chique Bubinga fineer. Een ideaal formaat vleugel. Wegens zijn geringe formaat makkelijk te plaatsen en toch een voortreffelijk geluid.

  Meer info
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren