Over Bol Piano's & Vleugels

Wij heten u van harte welkom op de website van Bol Piano’s & Vleugels. U vindt hier informatie over ons bedrijf en onze instrumenten.

Mocht u iets missen, neem dan contact met ons op en aarzel vooral niet onze showrooms te bezoeken, waar alle fabricaten vergelijkbaar en speelklaar staan opgesteld onder dezelfde akoestische omstandigheden binnen een afstand van enkele seconden.

Klik hier voor onze openingstijden per vestiging

Directeur Ron Bol

Ron Bol van pianowinkel Bol Piano's


Piano's en vleugels

Bol Piano’s & Vleugels, opgericht door Ron G. Bol biedt u een ongekende hoeveelheid merken aan piano’s en vleugels. Bol is onderdeel van een joint-venture franchise organisatie waarbij 5 pianospeciaalzaken in Nederland en België zijn aangesloten. Door deze opzet is er altijd serviceverlening bij u in de buurt. Bol Piano’s & Vleugels is officieel importeur van o.a:

Tevens is Bol groothandel en producent van piano’s en vleugels. In de eigen fabriek worden de kwalitatief hoogwaardige Perzina instrumenten geproduceerd.

Instrumenten

Ron Bol is ooit begonnen met het importeren van nieuwe en gebruikte instrumenten om het voor eenieder mogelijk te maken een piano of vleugel te bezitten. Nu biedt hij dit rechtstreekse voordeel ook aan u. U heeft de keuze uit nieuwe en gebruikte instrumenten. U vindt bij ons de merken Bösendorfer, Perzina, C.Bechstein, Bechstein Premium, Steingraeber & Sohne, Estonia, W.Hoffmann, Zimmermann, G. Steinberg, Seiler, Yamaha, Kawai en Kemble.

Voor u

In onze showroom kunt u de piano of vleugel van uw keuze uitproberen en onder gelijke omstandigheden vergelijken met andere instrumenten. Want naast een enorme keuze, is de akoestiek in onze showroom vergelijkbaar met uw huiskamer. Wij delen onze kennis graag met u en zullen er alles aan doen om u te begeleiden bij de keuze van uw instrument. Want wij zijn er voor U!

Video over Bol Piano's