Steingraeber & Söhne piano

Brochure aanvragen
Ontvang vrijblijvend onze brochure

Brochure aanvragen

Historie Steingraeber & Söhne piano

Het familiebedrijf Steingraeber & Söhne begon rond 1820 al met de bouw van piano’s. In 1852 werd in Bayreuth het prachtige Steingraeber ‘huis’ geïnaugureerd, dat in de jaren 90 volledig is gerestaureerd. Steingraeber werd al snel de grootste fabrikant van piano’s in Beieren, Duitsland. Met diverse prijzen voor excellentie en opdrachten uit binnen- en buitenland, werd Steingraeber één van de meest bijzondere traditionele pianobouwers ter wereld.

Instrumenten

Steingraeber is de meest innovatieve producent van piano’s en vleugels op de markt. Zo ontwikkelt Steingraeber piano’s met diverse repetitietechnieken, speciale zangbodemtechnieken, ecologische piano’s, piano’s voor gehandicapten en zelfs voor allergische mensen. Steingraeber is bovendien gespecialiseerd in de meest uiteenlopende ontwerpen en materialen qua kabinet. Klanten kunnen hun eigen houtsoorten kiezen en zo hun persoonlijk instrument tot leven doen komen. 

                                                      
                             

Steingraeber & Söhne piano's bij Bol

Met trots presenteren wij een unieke collectie Steingraeber & Söhne instrumenten. De Steingraeber und Söhne piano's zijn diverse malen uitgeropen tot de beste piano's ter wereld. De toonopbrengst van deze piano's zijn werkelijk fenominaal en te vergelijken met een vleugel.

 

Steingraeber und Söhne 122

                Steingraeber und Söhne 130

                Steingraeber und Söhne 138

                                                              
                                         

Steingraeber und Söhne vleugels bij Bol

Steingraeber vleugels zijn sensationeel wat klank en beleving betreft en behoren tot de absolute top van de vleugelbouw. Niet voor niets kiezen beroemdheden als Alfred Brendel, Nikolai Demidenko, Cyprien Katsaris etc. de Steingraeber und Söhne als hun favoriete concertvleugel. Bol piano's heeft de volgende (zie hieronder) collectie Steingraeber und Söhne vleugels staan, die u in de verschillende vestigingen door heel Nederland (Krimpen a/d IJssel - Regio Rotterdam/Den Haag, Amsterdam en Veenendaal etc) kunt bespelen.

 

 Steingraeber und Söhne 170

 

    Steingraeber und Söhne C-212

         Steingraeber und Söhne D 232 N

                                                                                            

Beroemde Steingraeber und Söhne pianisten

    Marc - André'Hamelin

           Nikolai Demidenko

                 Franz Listz

       Cyprien Katsaris

   

Steingraeber & Söhne piano kopen

Steingraeber & Söhne staat voor authentieke piano's en vleugels met een eigentijdse uitstraling. Een Steingraeber & Söhne piano kopen doet u bij Bol piano's en vleugels. 

Steingraeber & Söhne piano huren

 Wellicht bent u nog niet voor de volle 100% zeker over uw aanschaf en wilt u nog niet direct tot koop overgaan. Bij Bol piano's en vleugels kunt u uw Steingraeber & Söhne piano hurenDe huurperiode is in beginsel 12 maanden. Daarna besluit u om te kopen of het instrument te retourneren.

              

Documentaire Steingraeber und Söhne

  Steingraeber World dealers day

          Pascal  Gallet speelt Liszt