Bechstein Premium piano

Brochure aanvragen
Ontvang vrijblijvend onze brochure

Brochure aanvragen

 

Historie Bechstein Premium piano

Sinds 1853 betovert de Bechstein-klank zowel spelers als toehoorders. Grote musici – van Liszt tot Lutoslawski, van Brahms tot Penderecki,van Leonard Bernstein tot Cecil Taylor – hebben altijd al op een Bechstein vertrouwd als medium voor hun muzikale boodschap. Concertprogramma’s en opdrachten van de “Goldenen Bücher” tonen de hechte samenspraak van de kunstenaars met hun ‘Bechstein’ aan. De Bechstein – tolk van muzikale boodschappen. De grote kunst, musici een betrouwbaar en waardevol ‘gereedschap’ voor hun muziek, hun interpretatie, hun klankvoorstelling te geven, dat was en is het principe van Bechstein. Vleugels en piano’s van de hoogste categorie te vervaardigen, waaraan ook de grootste kunstenaars zich thuis voelen – dat is en blijft de motivatie van Bechstein van een onvermoeibaar streven naar perfectie. Het is voor een Bechstein een grote eer om door de belangrijkste musici van onze tijd ten gehore te worden gebracht, een hoog en verheven doelstelling in dienst van de muziek op de podia de mensen geluk te bezorgen. Zie ook www.bechstein.com voor meer info.

     

 

Bechstein Premium piano's bij Bol

Bechstein premium piano’s en vleugels zijn bij Bol in ruime mate vertegenwoordigd. U vindt zowel nieuwe modellen als occasions.

 

 Bechstein  B 112

 Bechstein B 116 Compact

Bechstein B 116 accent

                                   
 

Bechstein B 124 Imposant

Bechstein B 120 Select

Bechstein B 124 Style

                     
     

Instrument

 

Bechstein Vario silent-systeem

Wat voor de C. Bechstein geldt, geldt ook voor de premium-line. Naast het handwerk is een deel van de productie volgens de modernste techniek geautomatiseerd. De hierdoor ontstane tijdwinst wordt gebruikt voor het individueel afwerken van ieder afzonderlijk instrument. Juist als het om het mechaniek en de toonvorming gaat, werk, dat alleen door specialisten kan worden uitgevoerd, is Bechstein een echt ambachtelijk bedrijf. Elk instrument heeft de zelfde intensieve behandeling en dat is duidelijk hoorbaar. Verantwoorde materiaalkeus. Bechstein gebruikt zoals altijd vele natuurlijke materialen. Door de hoge kwaliteitseisen wordt het materiaal op deugdelijkheid getest en geselecteerd. Er wordt niets aan het toeval over gelaten, of het nu gaat om de elasticiteit van het vilt, de soepelheid van het leer of de nerf van het fineer. Ecologische maatstaven spelen ook een rol. Vooral voor de hamerkoppen, die heel belangrijk voor de toonvorming zijn, gelden strenge maatstaven. 

       


 

Bechstein Premium vleugels bij Bol

Bechstein B 160

Bechstein B 175

Bechstein B 190

Bechstein B 208

Bechstein B 228

   

 

 

 

Bechstein Premium piano kopen

Bechstein Academy piano’s en vleugels zijn bij Bol in ruime mate vertegenwoordigd. Wij hebben de grootste collectie van Europa en hebben zowel nieuwe piano's als occassions. Een Bechstein Academy piano kopen doet u bij Bol piano's en vleugels.

           

 

Bechstein Premium piano huren

Als huur betaalt u 2 % van de advies koopprijs van het instrument per maand met het bijbehorend recht van koop voor een van te voren vastgestelde koopprijs. Uw Bechstein Academy piano huren doet u bij Bol piano's en vleugels.